Az infravörös fűtés

Fűtési megoldások bőven vannak, de a mennyiségnél sokkal fontosabb a minőség, hatékonyság.

Milyen hőt adnak le a radiátorok? Alapvetően különbséget tesznek a konvekciós hő és a sugárzó hő között. A hagyományos bordás vagy lemezes radiátorok konvekciós hőt használnak, ami felmelegíti a helyiség hideg levegőjét.

Az infrafűtők ezzel szemben a természetes hősugárzás rendszerét használják, amelyben elsősorban a szilárd tárgyakat, azaz a helyiségben lévő bútorokat és falakat melegítik fel. Elvileg a következő érvényes: minél nagyobb az infravörös hőhullámok aránya, annál kellemesebb a szobaklíma. A konvekciós fűtéssel ellentétben a REDWELL-fűtőrendszere nemcsak a levegőt melegíti, hanem a falakat is.

A falak tovább tárolják a hőt, mint a levegő, és átadják azt vissza a lakóhelyiségbe. A REDWELL infrafűtők a napsütéshez hasonló kellemes meleget termelnek. Egy harmonikus és egészséges beltéri klíma a pozitív eredmény, ráadásul stílusos kivitelben.

Infravörös hullámfűtő vs. hagyományos fűtőtestek

A levegő minősége nagyon fontos az életünkben. A hagyományos radiátorokkal ellentétben a Redwell infravörös hőhullámú fűtőberendezések a teljes falazatot melegítik fel a helyiség levegője helyett. A falak sokkal tovább tárolják a hőt, mint a levegő, és visszaadják azt a lakótérbe. Ezen kívül a meleg szárazon tartja a falakat, így nincs esélye a penész kialakulásának. Nagyon előnyös tulajdonság még, hogy az infravörös hullámfűtés során a levegő nem kering, ezért nem kavarodik fel a por. Ez különösen hasznos az allergiásoknak.

Nyugtató, gyógyító hőhullámok

Az infravörös sugárzás fokozza a bőr vérkeringését, serkenti az anyagcserét, higiénikus és nem kavar fel port. A reumás és asztmás betegek számára előnyös a pormentes levegő és a stabil páratartalom. Az allergiások megkönnyebbülten fellélegezhetnek, sőt bátran belélegezhetik a levegőt, mert nem kavarodik fel a házipor, a pollen, a baktérium vagy a penészgomba.

További előnye a többi fűtési módszerhez képest, hogy az infravörös fűtés a kibocsátott infravörös hőhullámok biológiai frekvenciáján keresztül hatol be a szervezetbe. Ez nemcsak az emberi szervezet és az immunrendszer öngyógyító erejét erősíti, hanem a mindenhol jelen lévő elektroszmog káros hatását is jobban kompenzálja.

INFRAVÖRÖS MEGOLDÁSOK AZ EGÉSZ HÁZBAN

A REDWELL infravörös fűtőtestek kiegészítő fűtésként is kaphatók, de természetesen tökéletes az egész ház fűtésére is. Legyen szó vizes helyiségekről, konyháról, gyerekszobáról vagy az előszobáról. Tökéletesen kombinálva a jövőben az egész házat stílusosan és hatékonyan fűtheti a REDWELL infravörös fűtőtestek kellemes melegével.

A lakótérbe átgondoltan beépítve és akár műtárgyaknak „álcázva”, melegítenek a REDWELL infravörös fűtőtestek. Csatlakoztassa (230 V-os aljzat), kapcsolja be – és kellemesen melegszik is a kívánt helyiség! Ilyen egyszerű is lehet a fűtés az egész házban.

A REDWELL csapata szívesen segít Önnek a kívánt fűtőelemek optimális kiválasztásában és elhelyezésének megtervezésében.

A sokéves tapasztalat tökéletes szakmai kivitelezést biztosít. A REDWELL termékekre nyújtott 10-éves garancia pedig magáért beszél.

Az infrafűtés előnyei nem csak az egészségre korlátozódnak. Ez a fűtési forma vizuálisan is lenyűgöző. A Redwell infravörös fűtőtestek képfűtéssel, tükörfűtéssel, táblafűtéssel, törülközőszárítóval vagy díszítőelemekkel kaphatók, ezért gyakran első pillantásra nem ismerhetők fel fűtésként.

Mivel az infravörös fűtőberendezések rendkívül energiatakarékosak is, sokkal kevésbé szennyezik a környezetet, mint más fűtési rendszerek. Ha tehát a jövőben CO²-semlegesen és a fosszilis tüzelőanyagoktól függetlenül szeretne fűteni, bízhat az infrafűtés hatékonyságában. Maguk a fűtőtestek kizárólag Ausztriában készülnek a legjobb minőségű anyagokból és 100%-ban zöldárammal

A Redwell Manufaktur GmbH egy osztrák cég, amely kiváló minőségű infravörös fűtőtestek fejlesztésére és gyártására szakosodott. A Made in Ausztria nem csak minőségi kritérium, hanem megélt valóság. A sikeres cég minden termékét teljesen kézzel gyártja.

A legmagasabb anyag- és kivitelezési igényekkel a Redwell az energiahatékonyságot és a környezetvédelmet helyezi előtérbe a jövő generációi számára. A lehetőségek végtelen sokfélesége iránt szenvedélyes emberek gondoskodnak az Ön egészséges melegéről és biztonságos, ökológiai jövőnkről.

A Redwell termékek megfelelnek az IEC 6075-3:2020 szabványnak amely meghatározza az infravörös fűtőelemek közvetlen sugárzási hatásfokát, vagyis az “igazi” infravörös fűtőberendezés minősítését!

A REDWELL – a kiváló minőségű infravörös fűtőelemek márkája – a szakkereskedőknél kapható. A független értékesítési partnerhálózat Európában és Észak-Amerikában sok helyen kínálja az elkötelezett szakkereskedők szakértelmét.

Aktuális termékeink a https://tisztaokologiai.hu/redwell-termekek/ oldalon találhatók.